Medisril Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster rörande verksamhetsutveckling inom områdena livsmedel, naturläkemedel och personlig hygien.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Medisril Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Medisril Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 2000-05-08 så skapades Medisril Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556590-2037 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Boxholm.

Just nu är Medisril Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Medisril Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0243-82669 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Carl Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Medisril Aktiebolag är Johansson, Carl Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ihreskog, Knut Thore Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kolsbo, Erik Gustaf Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .