Swisslog-Accalon AB

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Swisslog-Accalon AB. Det finns flera verksamheter som liknar Swisslog-Accalon AB i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Swisslog-Accalon AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-12-14 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2000-10-27 så har Swisslog-Accalon AB varit registrerat och sedan 2000-12-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Swisslog-Accalon AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Swisslog-Accalon AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Carl Tryggers v. 13, 590 12, Boxholm. Vi ni istället prata med Swisslog-Accalon AB så kan ni göra det på 0142-55500.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning inom materialhanteringsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Bodil Eva-Lott som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Bäck, Kjell Axel som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Hultgren, Ulf Tommy som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Blomquist, Jesper Fredrik som är född 1968 och har titeln VD, Blomquist, Jesper Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäder, Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESHecht, Ludwig Bernhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schwyn, Christoph som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLorentzon, Bo Birger som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Bodil Eva-Lott -Blomquist, Jesper Fredrik -Bäck, Kjell Axel -Hecht, Ludwig Bernhard -Hultgren, Ulf Tommy -Mäder, Christian -Schwyn, Christoph Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Swisslog-Accalon AB har 556599-6807 som sitt organisationsnummer.