Besken Holding AB

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Besken Holding AB. Det finns flera företag som liknar Besken Holding AB i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Besken Holding AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 2000-11-29 så har Besken Holding AB varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Besken Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Besken Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Besken Holding AB så kan ni göra det på 0142-55500.

Bolaget skall direkt eller indirekt utveckla, tillverka och försälja produkter och system inom materialhanteringsområdet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva rerarations- och underhållsarbete av motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fredriksson, Yngve Göran som är född 1955 och har titeln VD, Fredriksson, Yngve Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Kjell Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Ulf Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln RevisorMarcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Fredriksson, Yngve Göran Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Besken Holding AB har 556601-9625 som sitt organisationsnummer.