Happy Card AB

Östergötlands län

Information

556608-2284 är organisationsnummer för företaget Happy Card AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Happy Card AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Happy Card AB finns i.

Happy Card AB har varit registrerat sedan 2001-03-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Happy Card AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

Happy Card AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Happy Card AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Happy Card AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-52228 eller genom brev på följande adress:
Stålg. 1, 590 12, Boxholm

Bolaget skall bedriva försäljning av kort, presentartiklar, textilier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Happy Card AB och det är Nilsson, Lennart Conny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Annika Elisabet som är född 1972 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,