GUF AB

Östergötlands län

Information

556626-2613 är organisationsnummer för verksamheten GUF AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GUF AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som GUF AB finns i.

GUF AB har varit registrerat sedan 2002-04-19 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för GUF AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-23.

GUF AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GUF AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GUF AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3402033 eller genom brev på följande adress:
Kungsfågelstigen 3, 595 53, Mjölby

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av entreprenadmaskiner, köpa och sälja värdepapper, handel med skrot och metaller, travhästverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GUF AB och det är Green, Karl Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Karl Rune som är född 1936 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor,