ContactCenter i Boxholm AB

Östergötlands län

Information

556627-3842 är organisationsnummer för företaget ContactCenter i Boxholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ContactCenter i Boxholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som ContactCenter i Boxholm AB finns i.

ContactCenter i Boxholm AB har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ContactCenter i Boxholm AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ContactCenter i Boxholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ContactCenter i Boxholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ContactCenter i Boxholm AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva telemarket- och callcenterverksamhet samt personaluthyrning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ContactCenter i Boxholm AB och det är Sehlstedt, Sven Morgan som är född 1971 och har titeln VD, Sehlstedt, Sven Morgan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Almelöv, Björn Eric Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Milton Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, David Inge som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln RevisorFurlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,