Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag har haft sedan 2002-08-05. Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sättertorpsv. 6, 590 11, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-52092.

Boxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag har idag 556628-5101 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning av skyltar och därmed förenlig verksamhet.

I Skyltmakarn i Boxholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomqvist, Carl Daniel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Ulla Jeanette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .