Strålsnäs Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556629-7544 är organisationsnummer för bolaget Strålsnäs Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strålsnäs Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Strålsnäs Bygg Aktiebolag finns i.

Strålsnäs Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-07-10 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strålsnäs Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Strålsnäs Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Strålsnäs Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Strålsnäs Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6804964 eller genom brev på följande adress:
Atterbomsv. 6, 590 15, Boxholm

Bolaget skall bedriva byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Strålsnäs Bygg Aktiebolag och det är Jonsson, Nils Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Nils Linus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Nils Åke som är född 1943 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor