Tistelvind AB

Östergötlands län

Information

Tistelvind AB är en verksamhet som finns i Boxholm. I Tistelvind AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Insulander, Eva Ingeborg som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olefalk, Tom Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tistelvind AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tistelvind AB på telefon 0142-50134.

Bolaget skall bedriva ekologisk odling av köksväxter och kryddor samt livsmedelsförädling främst genom mjölksyrejäsning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tistelvind AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tistelvind AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tistelvind AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-30 och Tistelvind AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tistelvind AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tistelvind AB har 556637-8708 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.