Ioneo AB

Östergötlands län

Information

556642-2043 är organisationsnummer för företaget Ioneo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ioneo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Ioneo AB finns i.

Ioneo AB har varit registrerat sedan 2003-04-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ioneo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-15.

Ioneo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ioneo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ioneo AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6463758 eller genom brev på följande adress:
Albins v. 7, 590 14, Boxholm

Bolaget skall bedriva informationsteknologiska konsultationer jämte programutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ioneo AB och det är Blomqvist, Jens Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Inger Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,