Lantz Järn & Metall i Boxholm AB

Östergötlands län

Information

Lantz Järn & Metall i Boxholm AB är en verksamhet som finns i Boxholm. I Lantz Järn & Metall i Boxholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lantz, Sven-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järvinen, Harri Aaron som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Daniel Sven som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lantz Järn & Metall i Boxholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lantz Järn & Metall i Boxholm AB på telefon 0142-51190.

Bolaget ska bedriva återvinning av transformatorer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lantz Järn & Metall i Boxholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lantz Järn & Metall i Boxholm AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lantz Järn & Metall i Boxholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och Lantz Järn & Metall i Boxholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lantz Järn & Metall i Boxholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Järvinen, Harri Aaron -Lantz, Sven-Olof

Lantz Järn & Metall i Boxholm AB har 556647-0497 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.