Gjestgifveri Sommarhagen AB

Östergötlands län

Information

556650-6233 är organisationsnummer för företaget Gjestgifveri Sommarhagen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gjestgifveri Sommarhagen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Gjestgifveri Sommarhagen AB finns i.

Gjestgifveri Sommarhagen AB har varit registrerat sedan 2003-11-06 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gjestgifveri Sommarhagen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

Gjestgifveri Sommarhagen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gjestgifveri Sommarhagen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gjestgifveri Sommarhagen AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-30037 eller genom brev på följande adress:
Malexander Sommarhagen, 590 14, Boxholm

Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet, uthyrning av stugor, paketarrangemang inom turism och fritid, catering, festarrangemang, uthyrning och försäljning av produkter med anknytning till verksamheten, kurs och konferensverksamhet samt konsultverksamhet inom human resource och framställning av CAD-ritningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gjestgifveri Sommarhagen AB och det är van den Broeck, Iris Marianne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Stig Fredrik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Edepil, Jonny Ulf Ingvar som är född 1983 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor