Boxholms Skogsavverkning AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Boxholms Skogsavverkning AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Boxholms Skogsavverkning AB är ett av dem. Statusen för Boxholms Skogsavverkning AB är att Bolaget är aktivt.

Boxholms Skogsavverkning AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Boxholms Skogsavverkning AB ska trivas.

Boxholms Skogsavverkning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Boxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva skogsavverkning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boxholms Skogsavverkning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12.

Idag är Boxholms Skogsavverkning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Boxholms Skogsavverkning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5424495.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Boxholms Skogsavverkning AB är Hugoh, Ulf Harald som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hugoh, Karl Herbert som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Ann Caroline som är född 1970 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Boxholms Skogsavverkning AB har 556653-0878 som sitt organisationsnummer.