Micke Fransson Skogsentreprenad AB

Östergötlands län

Information

Micke Fransson Skogsentreprenad AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Micke Fransson Skogsentreprenad AB finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Micke Fransson Skogsentreprenad AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Micke Fransson Skogsentreprenad AB har haft sedan 2004-08-13. Micke Fransson Skogsentreprenad AB har funnits sedan och 2004-08-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Micke Fransson Skogsentreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nya Timmeröv. 30, 590 13, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-50569.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Micke Fransson Skogsentreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Micke Fransson Skogsentreprenad AB har idag 556656-8779 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Micke Fransson Skogsentreprenad AB

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skotning samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Micke Fransson Skogsentreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Hans Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Hans-Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .