AB Boxholmsteknik

Östergötlands län

Information

AB Boxholmsteknik är ett företag som finns i Boxholm. I AB Boxholmsteknik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Noaksson, Leif Fredrik som är född 1968 och har titeln Extern VD, Larsson, Per-Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Karl Emil Birger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Trygg, Kjell Åke Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönngren, Eva Maria Gabriella som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ogsäter, Lars-Åke som är född 1953 och har titeln SuppleantLarsson, Emma Karin som är född 1975 och har titeln Revisor, Önnerth, Per Fredrik som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson, Karl Erik Gunnar som är född 1949 och har titeln LekmannarevisorLöfving, Per Arne Johan som är född 1949 och har titeln LekmannarevisorHasselgren, Sven Erik Hjalmar som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorssuppleantLundman, Gunilla Lena Margareta som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med AB Boxholmsteknik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Boxholmsteknik på telefon 0142-89600.

Bolaget skall tillhandahålla kommunala tekniska nyttigheter genom att äga och ansvara för förvaltning och drift av vatten- och avloppsnät samt bedriva renhållning jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Boxholmsteknik av bolagstypen Aktiebolag.

AB Boxholmsteknik är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB Boxholmsteknik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-18 och AB Boxholmsteknik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Boxholmsteknik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

AB Boxholmsteknik har 556662-8490 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.