Öringsfors Fastighets AB

Östergötlands län

Information

Öringsfors Fastighets AB är ett företag som finns i Boxholm. I Öringsfors Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dufmats, Karl Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Elsa Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dufmats, Charlotta Elisabet som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Öringsfors Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öringsfors Fastighets AB på telefon 070-2246197.

Bolaget ska bedriva fastighetsförsäljning, fastighetsvärdering, fåruppfödning och förvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öringsfors Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öringsfors Fastighets AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Öringsfors Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-19 och Öringsfors Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öringsfors Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Öringsfors Fastighets AB har 556671-2211 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.