Alla Sporters Center Rinna AB

Östergötlands län

Information

Alla Sporters Center Rinna AB är ett av många företag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Alla Sporters Center Rinna AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Alla Sporters Center Rinna AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Alla Sporters Center Rinna AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-05-02. Men sedan 2005-08-01 så har Alla Sporters Center Rinna AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rinna Nyhagen, 590 16, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Alla Sporters Center Rinna AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6787293.

Boxholm arbetar för att företag som Alla Sporters Center Rinna AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Alla Sporters Center Rinna AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hundutbildning samt försäljning av tillbehör till hundar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Alla Sporters Center Rinna AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Alla Sporters Center Rinna AB och det är följande personer, Askeljung Forsberg, Anna K Gunilla som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Klas Håkan som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Alla Sporters Center Rinna AB är 556680-0024.