Rigital AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Rigital AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Rigital AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Rigital AB är momsregistrerat sedan2006-01-13 och har organisationsnummer 556695-2833.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5468191 alternativt besöka eller skicka post till Rigital AB på följande adress Öringe Peterslund, 590 15, Boxholm.

Rigital AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-01-13.

I Rigital AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wik, Valdimar Thorbjörn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsultationer inom digital TV, drift av digitala tjänster , försäljning av elektronikprodukter inom digitala media och fastighetsförvaltning, jämte handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.