JoLo Service AB

Östergötlands län

Information

556705-9182 är organisationsnummer för företaget JoLo Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JoLo Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som JoLo Service AB finns i.

JoLo Service AB har varit registrerat sedan 2006-06-19 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för JoLo Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

JoLo Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JoLo Service AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JoLo Service AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-51958 eller genom brev på följande adress:
Tranåsv. 1, 590 12, Boxholm

Bolaget skall bedriva bensinstation, försäljning av drivmedel, biltvätt, uthyrning av fordon, släpvagnar, försäljning av livsmedel och tobak samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JoLo Service AB och det är Wärneryd, Björn Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Staf, Louise Ragnhild Karin som är född 1981 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,