PSAB PelletsSvenska AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och PSAB PelletsSvenska AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och PSAB PelletsSvenska AB är ett av dem. Statusen för PSAB PelletsSvenska AB är att Bolaget är inaktivt.

PSAB PelletsSvenska AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-09. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som PSAB PelletsSvenska AB ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förpackning och handle med biobränslen, handel med maskinell utrustning inom biobränslesektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PSAB PelletsSvenska AB inte är momsregistrerat.

Idag är PSAB PelletsSvenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med PSAB PelletsSvenska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5509738.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PSAB PelletsSvenska AB är Gustafsson, Bengt Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlander, Rolf Bengt Sten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hawaleska, Bent Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundström, Karl Björn Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co Revision AB som är född och har titeln Revisor.

PSAB PelletsSvenska AB har 556708-1921 som sitt organisationsnummer.