Östgötabriketten AB

Östergötlands län

Information

556722-0123 är organisationsnummer för företaget Östgötabriketten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östgötabriketten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Östgötabriketten AB finns i.

Östgötabriketten AB har varit registrerat sedan 2007-01-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östgötabriketten AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Östgötabriketten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Östgötabriketten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Östgötabriketten AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9725776 eller genom brev på följande adress:
Masugnsv. 1, 590 12, Boxholm

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av briketter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Östgötabriketten AB och det är Eriksson, Emil Andreas som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Per Roger som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Johan Karl Gunnar som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,