WUBS Bygg & Konsult AB

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter WUBS Bygg & Konsult AB. Det finns flera bolag som liknar WUBS Bygg & Konsult AB i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2007-03-27 så har WUBS Bygg & Konsult AB varit registrerat. Idag är WUBS Bygg & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med WUBS Bygg & Konsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Linnéaplan 8, 590 12, Boxholm. Vi ni istället prata med WUBS Bygg & Konsult AB så kan ni göra det på 0142-50915.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt handel med maskinell utrustning inom biobränslesektorn och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Joackim Tomas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

WUBS Bygg & Konsult AB har 556727-1811 som sitt organisationsnummer.