Malexander kultur - Johan Wahlqvist

Östergötlands län

Information

Malexander kultur - Johan Wahlqvist är ett bolag som finns i Boxholm. I Malexander kultur - Johan Wahlqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlqvist, Bengt Johan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malexander kultur - Johan Wahlqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malexander kultur - Johan Wahlqvist på telefon .

Ledarutbildning inom teater. Regiuppdrag. Underhållning (musik, teater). Skrivarbeten.

Idag är Malexander kultur - Johan Wahlqvist av bolagstypen Enskild firma.

Malexander kultur - Johan Wahlqvist är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Malexander kultur - Johan Wahlqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Malexander kultur - Johan Wahlqvist är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malexander kultur - Johan Wahlqvist så är det följande:

Malexander kultur - Johan Wahlqvist har 570112-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.