Artwaljan

Östergötlands län

Information

570515-XXXX är organisationsnummer för företaget Artwaljan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Artwaljan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Boxholm som är den kommunen som Artwaljan finns i.

Artwaljan har varit registrerat sedan 1995-01-31 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Artwaljan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Artwaljan är och det finns flera bolag i Boxholm som också är .

Firmatecknare för Artwaljan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Artwaljan så kan ni göra det på telefon genom 0142-30148 eller genom brev på följande adress:

Framställning av illustrationer och layout och trycksaksoriginal. Framförande och produktion av musikalisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Artwaljan och det är Waljanson, Magnus Olov som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,