Ebbes Svets o Mekaniska

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och Ebbes Svets o Mekaniska är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ebbes Svets o Mekaniska är ett av dem. Statusen för Ebbes Svets o Mekaniska är att Bolaget är aktivt.

Ebbes Svets o Mekaniska är ett Enskild firma och skapades 1984-07-13. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ebbes Svets o Mekaniska ska trivas.

Ebbes Svets o Mekaniska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Boxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparations och underhållsverksamhet på maskiner och dyligt samt stålkonstruktioner av olika slag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ebbes Svets o Mekaniska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ebbes Svets o Mekaniska och det finns flera verksamheter som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Ebbes Svets o Mekaniska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3271832.

.

De som är på något sätt har med Ebbes Svets o Mekaniska är Karlsson, Ebbe Harry som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ebbes Svets o Mekaniska har 570813-XXXX som sitt organisationsnummer.