ACA's massage och kroppsvård

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Boxholm och ACA's massage och kroppsvård är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ACA's massage och kroppsvård är ett av dem. Statusen för ACA's massage och kroppsvård är att Bolaget är aktivt.

ACA's massage och kroppsvård är ett Enskild firma och skapades 2004-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ACA's massage och kroppsvård ska trivas.

ACA's massage och kroppsvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-17. I Boxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage och andra kroppsterapeutiska behandlingar. Försäljning av produkter såsom kosttillskott, egen- och hudvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ACA's massage och kroppsvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är ACA's massage och kroppsvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med ACA's massage och kroppsvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0140-30184.

.

De som är på något sätt har med ACA's massage och kroppsvård är Karlsson, Anita Maria Kristina som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ACA's massage och kroppsvård har 580909-XXXX som sitt organisationsnummer.