Uffes OL & Fritid

Östergötlands län

Information

Uffes OL & Fritid hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Uffes OL & Fritid finns. I Boxholm så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Uffes OL & Fritid tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Uffes OL & Fritid har haft sedan 1994-01-01. Uffes OL & Fritid har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Uffes OL & Fritid så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Uffes OL & Fritid har idag 590208-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Uffes OL & Fritid

Rekognosering och renritning av orienteringskartor. Import och försäljning av fritidsartiklar.

I Uffes OL & Fritid så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Ulf Valter som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .